Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Πληρώθηκε και κλήθηκε σε απολογία ο Αραούχο


Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο Αραούχο, που κινδυνεύει να μείνει με  τα παπούτσια στο χέρι Η ΑΕΚ έβαλε την Τρίτη στο λογαριασμό του Κάρλος Αραούχο τα 50.000 ευρώ τα οποία όφειλε στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια τον κάλεσε σε απολογία, διότι ήταν αδικαιολογήτως απών από τις δυο προπονήσεις της Δευτέρας.

Ο Αραούχο ζήτησε να μείνει ελεύθερος λόγω προσωπικών προβλημάτων (σ. σ. ο πατέρας του και ο πεθερός του είναι άρρωστοι, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος). Η ΑΕΚ σεβάστηκε την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του, όμως θέλησε να προασπίσει τα συμφέροντά της.

Όμως η συμπεριφορά των μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, οδηγεί στο συμπέρασμα πως υπάρχει ήδη ομάδα στην Αργεντινή, η οποία θέλει τον παίκτη, αλλά δεν θέλει να δώσει χρήματα στην ΑΕΚ!

Ο Γκρέταρσον πρότεινε στην πλευρά του παίκτη δανεισμό του Αραούχο με "ενοίκιο" 100.000 ευρώ (50.000 ευρώ τα οφειλόμενα και άλλα τόσα τα μπόνους της περσινής σεζόν), ή την εξόφλησή τους και τη πληρωμή από την ενδιαφερόμενη ομάδα και μία οψιόν αγοράς.

Οι μάνατζερ του Αραούχο "απάντησαν" με εξώδικο μέσω του οποίου απαιτούσαν την καταβολή 100.000 ευρώ ως οφειλόμενα της περσινής σεζόν και την ελευθέρας του παίκτη!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα υπόλοιπα 50.000 ευρώ αφορούν πριμ της περσινής σεζόν, που η ΑΕΚ υποχρεούται να τα καταβάλει τον Οκτώβριο, βάσει συμφωνητικού...

Πλέον η διοίκηση της "Ένωσης" έχει το πλεονέκτημα σε αυτή την υπόθεση και αναμένεται να δείξει το σκληρό της πρόσωπο προς τον Αραούχο, ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Αυστρία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: