Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Οι μεταγραφές και ο Κονέ...


Ο Παναγιώτης Κονέ με τη φανέλα του Ηρακλή. Ούτε Στεφανής, ούτε Σαμουηλίδης ούτε κάποιος από παλιότερους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που είχαν αποχωρήσει και τώρα προτείνονται για να προστεθούν στο ελλιπές ρόστερ. Ο Μπουμπένκο θα κόψει τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες στις προπονήσεις και αναμένει οριστικές εξελίξεις με τον Κωνσταντόπουλο για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ελπίζουν ότι θα προκύψει συμφωνία και ο τερματοφύλακας που έκανε καριέρα στην Αγγλία, θα επιστρέψει στην πατρίδα του, φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή.

Αυτός αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές. Για τις υπόλοιπες, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο για την υπόθεση του Παναγιώτη Κονέ.

Σε πρώτη ανάγνωση δεν υπάρχει σημείο επαφής κι ο ποδοσφαιριστής έχει απομακρυνθεί από την ομάδα. Θέλει να παίξει αλλού και ο Ηρακλής, υποστηρίζοντας ότι έχει εξοφληθεί, δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει άνευ ανταλλάγματος.

Ο Λέκι αποτελεί παρελθόν και ο Μπουμπένκο θα πρέπει να επιλέξει, με τον τεχνικό διευθυντή, ενίσχυση για την άμυνα και ορισμένες ακόμη προσθήκες στις πρώτες γραμμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: