Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η Λίβερπουλ μπορεί να περιμένει


Ο Φερνάντο Τόρες έχει ισοφαρίσει τη Μπόλτον και πανηγυρίζει Ετοιμος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Λίβερπουλ αμέσως μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός διεθνής δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στη Νότια Αφρική, αλλά οι εμφανίσεις του με τους "κόκκινους" έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της Τσέλσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν στη Λίβερπουλ 50 εκατ. λίρες (περίπου 60 εκατ. ευρώ) για την απόκτηση του Τόρες, αλλά οι τελευταίοι εμφανίζονται απρόθυμοι να τον παραχωρήσουν. Ωστόσο, η απογοητευτική περυσινή χρονιά και το αυξανόμενο χρέος τους δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα.

Από την πλευρά του ο Τόρες, σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να ληφθεί καμία απόφαση πριν από το τέλος του Μουντιάλ.

«Υποθέτω ότι όταν τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα μιλήσω με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ για να μου εξηγήσουν ποια είναι η κατάσταση και για το μέλλον του συλλόγου. Επίσης θα μιλήσω με τον νέο προπονητή της ομάδας. Υπάρχει χρόνος για όλα. Θέλω να τελειώσει το Μουντιάλ, να πάω διακοπές τις οποίες έχω στερηθεί εδώ και τρία χρόνια και μετά θα μπορέσω να συζητήσω για όλα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: