Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Καβάλα- Προτάθηκε ο Επαλέ-Πρόταση για Σμολάρεκ

http://www.sport24.gr/ast/cov/41/415582_b.jpgΤον 32χρονος μεσοεπιθετικό Ζοέλ Επαλέ πρότεινε μάνατζερ στην Καβάλα. Επαφές με ομάδες από την Πολωνία έχει ο Έμπι Σμολάρεκ. Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται στις μεταγραφικές κινήσεις της Καβάλας τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Ντράγκαν Οκούκα θέλει να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του, μέχρι και τις 11 του μήνα όταν και η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.

Πληροφορίες θέλουν γνωστό μάνατζερ να έχει προτείνει τον Ζοέλ Επαλέ στους "Αργοναύτες", καθώς ο 32χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Μπόχουμ, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια, πραγματοποιώντας 92 συμμετοχές με οκτώ γκολ.

Φευγάτος ο Σμολάρεκ

Προς το τέλος της πολύ επιτυχημένης σεζόν, ο Έμπι Σμολάρεκ ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα στο εξωτερικό, καθώς η διοίκηση της ομάδας ήθελε να ξεφορτωθεί το υψηλό του συμβόλαιο.

Λίγες ημέρες αργότερα ωστόσο το κλίμα άλλαξε και ο 29χρονος στράικερ δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους "Αργοναύτες".

Τα δεδομένα ωστόσο άλλαξαν και πάλι, αφού δημοσιεύματα από την Πολωνία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την πατρίδα του, μια εκ των οποίων μάλιστα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Από την Καβάλα δεν έχει βγει κάτι προς τα έξω, όμως είναι σίγουρο πως αν η πρόταση είναι ικανοποιητική, τότε ο Σμολάρεκ θα κουνήσει μαντίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: