Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΠΑΕ Ηρακλής -Συνάντηση υποχρεώσεων και βιωσιμότητας

Συνάντηση υποχρεώσεων και βιωσιμότητας

Είναι δεδομένο και ξεκάθαρο σ’ όλους πως ο Αντώνης Ρέμος και η προηγούμενη διοίκηση, έχουν αφήσει μια κάκιστη οικονομική εικόνα στην ΠΑΕ. Αυτό άλλωστε έχει επισημανθεί πολλάκις και από τη διοικούσα επιτροπή. Εκτός όμως τούτου, μπορεί να γίνει αντιληπτό στον καθένα από τις προσφυγές και τις υποχρεώσεις στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν από πέρσι στον Ηρακλή. Όπως είχε μεταφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Γιάννης Τάκης θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τον Αντώνη Ρέμο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής θα συζητήσει τα ανοικτά οικονομικά «μέτωπα» που υπάρχουν στην ομάδα, με τον μεγαλομέτοχο πάντως ήδη να είναι ενήμερος, αναλυτικά και με λίστα γι’ αυτά όπως επισημαίνεται.

Έχει δεσμευτεί…

Αυτό το οποίο περιμένουν στη Μίκρα, είναι ο Αντώνης Ρέμος να ανταποκριθεί στη δέσμευση που είχε δώσει για την κάλυψη ενός σημαντικού μέρους των χρεών που δημιουργήθηκαν όσο βρίσκονταν η διοίκησή του στην ΠΑΕ. Εκτός μάλιστα των οφειλών σε παίκτες και τρίτους, «τρέχει» και το χρέος προς το δημόσιο, το οποίο έχει διακανονιστεί και ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ. Ο μεγαλομέτοχος είχε δεσμευθεί για την αποπληρωμή των χρεών, όμως είναι επιβεβλημένη η οικονομική του συμμετοχή για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Όπως είχε μεταφερθεί και στο πρόσφατο παρελθόν, είχε δεσμευθεί για 700.000 ευρώ ενόψει της νέας σεζόν.

Ενημέρωση στον κόσμο

Το ερώτημα είναι το πώς θα αντιδράσει στη σημερινή συνάντηση ο Αντώνης Ρέμος. Όπως τονίζεται πάντως από την ΠΑΕ, είναι πλήρως ενήμερος για τις εκκρεμότητες. Η ουσία και οι λεπτομέρειες της σημερινής συνάντησης στην Αθήνα θα μεταφερθούν προς ενημέρωση του κόσμου του Ηρακλή από τον Γιάννη Τάκη, προκειμένου να υπάρχει σαφής εικόνα, στο πλαίσιο της διαφάνειας και της απαραίτητης συμμετοχής του λαού στη νέα προσπάθεια.

Σύσκεψη και χθες στη Μίκρα

Ακόμη μια μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των μελών της νέας διοίκησης. Συζητήθηκαν εκ νέου θέματα επί της οργάνωσης της νέας σεζόν, ενώ άπαντες ανέμεναν τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης Τάκη-Ρέμου στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: