Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Η επίσημη παρουσίαση του Πανσερραϊκού

Σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Πανσερραϊκού, με τον κόσμο να χειροκροτά την ομάδα και να της εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Εκτός από το ρόστερ , παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλς των «Λιονταριών» ενώ έγινε και η απονομή του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα Νέων. Παράλληλα βραβεύτηκε και ο κ. Παπαδοθωμάκος μαζί με το γιο του καθώς αν και είναι από τη Μάνη, χρόνια τώρα η οικογένεια του είναι Πανσερραϊκός.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, Στέφανος Δημητριάδης, ενώ την εποπτεία της όλης διοργάνωσης είχε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, Νίκος Ιλανίδης.

Θεοδωρίδης: Τηρήσαμε την υπόσχεση που δώσαμε
Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης , εμφανώς συγκινημένος από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας, τόνισε: « Στις 12 Απριλίου στον αγώνα που αποχαιρετούσαμε τη Super League όλοι δώσαμε την υπόσχεση ότι πολύ γρήγορα θα επανέλθουμε και την υπόσχεση αυτή την τηρήσαμε. Εκείνη η χρονιά μας δίδαξε πολλά και φέτος προχωράμε δυναμικά. Ήδη ολοκληρώθηκαν δώδεκα μεταγραφές και δύο ανανεώσεις και προχωρούμε, δεν σταματάμε, θα παλέψουμε να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει στα μεταγραφικά. Θέλουμε πάντα ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα».

Κοκότοβιτς: Ο κόσμος ο 12ος παίκτης
Ο τεχνικός του σερραϊκού συλλόγου, Ντράγκαν Κοκότοβιτς δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Πανσερραϊκού που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και είμαι σίγουρος πως και φέτος θα είναι και πάλι ο 12ος παίκτης. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι ο Πανσερραϊκός και του χρόνου θα είναι εκεί που του αξίζει, στη Super League».

Γαλανόπουλος: Θα κάνουμε ότι περνάει από τα… πόδια μας

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο πρώτος αρχηγός της ομάδας, Άρης Γαλανόπουλος: «Πέρυσι περάσαμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις αλλά ευτυχώς ήταν πετυχημένη στο τέλος. Κρατάμε αυτό και κοιτάμε τη συνέχεια. Είναι μια νέα χρονιά και όλοι μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από τα …πόδια μας ώστε η ομάδα μας να μην ξανατραβήξει ότι πέρασε πριν από δύο χρόνια. Ευχόμαστε η νέα εταιρεία που μας «ντύνει» να μας φέρει τύχη και όλοι μαζί σ’ ένα γεμάτο γήπεδο να πέσουμε στη «μάχη» της Super League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: