Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Κόντης: "Υπάρχει φιλοδοξία". Οι αντιδράσεις των αντιπάλων από το Μονακό


Μετρημένος στις δηλώσεις του μετά από τα αποτελέσματα της κλήρωσης για το Europa League ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης. Δεν έκρυψε βέβαια την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας."Ήταν μια κλήρωση που μας έφερε αντιμέτωπους με πολύ μεγάλες ομάδες. Τα λέει όλα ότι μια είναι η κάτοχος του τροπαίου. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να παίξουμε καλά παιχνίδια τόσο στο γήπεδο μας όσο και εκτός έδρας, να διεκδικήσουμε νίκες και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Υπάρχει φιλοδοξία για κάτι παραπάνω και δεν μένουμε μόνο στην πρόκριση που πετύχαμε. Θα παίξουμε ως ίσος προς ίσο όλους τους αντιπάλους μας", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Σερέθο, ενόψει του αγώνα με τον Άρη επί ελληνικού εδάφους θυμήθηκε πως "πριν από λίγα χρόνια που είχαμε πάει στη Θεσσαλονίκη υπήρξαν κάποια προβλήματα με τους Σούστερ και Σολοθάμπαλ. Είχαν γίνει επεισόδια εις βάρος τους".

Τέλος, ο πρόεδρος της Λεβερκούζεν, Βόλφγκανγκ Χολτσχάουζερ σημείωσε: "Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος για εμάς δεδομένης της παρουσίας ομάδων όπως η Ατλέτικο που είναι η κάτοχος του τροπαίου, και του Άρη. Έχουμε κακή εμπειρία με τις ελληνικές ομάδες, όπως η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και αποκλεισμός από την ΑΕΚ. Νομίζω ότι η Ατλέτικο και ο Άρης έχουν τον πρώτο λόγο. Εμείς πρέπει κατ’ αρχήν να μην χάσουμε βαθμούς στο γήπεδό μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: