Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Γκαρσία:«Δώσαμε χαρά στον κόσμο»

Ενθουασιασμένος από την τεράστια πρόκριση του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα έπαιξαν για να δώσουν χαρά στον κόσμο. Κρέσιτς: «Δεν φοβηθήκαμε».«Είναι απίστευτο συναίσθημα. Είχαμε όρεξη να πανηγυρίσουμε κάτι. Όλοι στην Ελλάδα περίμεναν να προκριθούμε. Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, σε μας και στις οικογένειές μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε» τόνισε ο Γκαρσία και πρόσθεσε: «Παίξαμε για τον Βιτόλο, για όλους. Για τα παιδιά που προπονούνται και δεν παίζουν για όλους, για τον Μπαλάφα που έκανε ζέσταμα και τελικά δεν μπήκε. Είμαστε δεμένοι. Αυτή η ομάδα είναι δεμένοι και αυτό είναι πολύ καλό».
Όσο για το αν ήξερε τη σημασία της νίκης κόντρα σε τούρκικη ομάδα, o Ουρουγουανός είπε: «Δεν ήξερα τι συμβαίνει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Μου τα είπαν όμως. Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις καλά. Εμείς παίξαμε καλά, αλλά σκεφτόμασταν και όλα αυτά που μας είχαν πει».

Από την πλευρά του ο Ντάριο Κρέσιτς τόνισε: «Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ήταν μια σημαντική πρόκριση για την ομάδα και θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Αξίζαμε την πρόκριση και δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια και αυτή η πρόκριση θα φέρει καλύτερες μέρες».

«Ξεχωριστή βραδιά»
Ενθουσιασμένος για την τεράστια πρόκριση του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης: «Είναι μία τεράστια πρόκριση. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και το γνωρίζαμε καλά. Σταθήκαμε, όμως, αντάξιοι και πήραμε την πρόκριση δίκαια, αν συνυπολογίσουμε και το πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε πως για τους Έλληνες αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά. Τα παιχνίδια απέναντι σε τουρκικές ομάδες είναι ιδιαίτερα και η βραδιά αυτή είναι βραδιά χαράς για όλους. Εμείς το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: