Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

«Σάρωσε» τα βραβεία η Ίντερ!


Tέσσερις ποδοσφαιριστές της Ίντερ, κατέκτησαν τα βραβεία για τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Κατά την διάρκεια της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η UEFA βράβευσε τους Σέζαρ, Μαϊκόν, Σνάιντερ και Μιλίτο οι οποίοι «εξαργύρωσαν» με τον καλύτερο τρόπο την περσινή «τρελή» πορεία της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την κατάκτηση του τρέμπλ.

Ο Ζούλιο Σέζαρ, ήταν από τους κορυφαίους την περσινή χρονιά και αποτέλεσε τον «φύλακα άγγελο», κάτω από τα δοκάρια της ιταλικής ομάδας. Οι άλλες δύο υποψηφιότητες για τον καλύτερο τερματοφύλακα, ήταν ο Βαλντές της Μπαρτσελόνα και ο Λιορίς της Λιον.

Καλύτερος αμυντικός της χρονιάς αναδείχτηκε ο Μαϊκόν. Ο πολυσύνθετος αμυντικός που κυριολεκτικά τα… κάνει όλα και συμφέρει ήταν από τα βασικά «γρανάζια» της Ίντερ. Λούσιο και Πικέ οι άλλοι δύο υποψήφιοι, στην βράβευση που έκανε ο Αντρέας Μπρέμε.

Στην κατηγορία του καλύτερου μέσου, το βραβείο πήρε ο «ιπτάμενος» Ολλανδός της Ίντερ, Γούεσλι Σνάιντερ- οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν ο Ισπανός Τσάβι και ο Ολλανδός Ρόμπεν-, ενώ υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου φορ ήταν οι Μιλίτο, Ρούνεϊ και Μέσι, με τον Αργεντίνο «μπόμπερ» της Ίντερ να παίρνει το βραβείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: