Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Δερμιτζάκης: «Μετράει η ψυχή και η καρδιά»

Ο πρωτομάστορας αυτής της σπουδαίας πρόκρισης Παύλος Δερμιτζάκης, μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους και έκανε λόγο για δίκαιη πρόκριση, τονίζοντας πως ρόλο δεν παίζουν τα μπάτζετ αλλά η ψυχή και η καρδιά. Παρά την σπουδαία πρόκριση του ΠΑΟΚ ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης φάνηκε προσγειωμένος στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Αναλυτικά ο Καβαλιώτης προπονητής τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που δούλεψαν πολύ για να εκπληρώσουμε τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σίγουρα την μερίδα του λέοντος λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές, που δουλέψανε πολύ. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που και σήμερα ήταν συγκλονιστικός. Η πρόκριση ήταν δίκαια. Κάναμε μία σειρά παιχνιδιών με πολύ καλή απόδοση. Και με τον Άγιαξ και με την Φενέρ, που πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε και καταφέραμε να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο, την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ήρθαμε εδώ, όπως είπα και χθες, για να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε την πρόκριση και έτσι έγινε. Διαχειριστήκαμε καλά το σκορ και είχαμε προϋποθέσεις νε πετύχουμε κι άλλα γκολ. Μας προβληματίζει το νεκρό σημείο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνιο, αλλά θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε νε ισοφαρίσουμε και να μην παέι το παιχνίδι στην παράταση. Έβγαλα τον Μουσαϊντί γιατί έπαιζε με κάρτα και οι άλλες αλλαγές ας πούμε λόγω τραυματισμού. Τα παιδιά που μπήκανε βοήθησαν πολύ. Το παιχνίδι για εμάς είναι ήδη παρελθόν. Την Κυριακή ξεκινάμε έναν Γολγοθά για το πρωτάθλημα και θέλουμε να μπούμε με το δεξί γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να διαχειριστεί αυτήν την επιτυχία: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο κομμάτι, για άλλες ομάδες, όμως. Εμείς, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τον αγχώθηκε όταν έβλεπε ότι το γκολ δεν ερχότανε: «Η ομάδα πρέπει να παίζει ελκυστικό παιχνίδι, αλλά συγχρόνως να πετυχαίνουμε και τους στόχους, οι οποίοι αλλάζουν ανάλογα με τον αντίπαλο.
Θέλαμε πάρα πολύ αυτήν την πρόκριση, γιατί θεωρώ ότι παίξαμε καλά. Θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να τελειώσουμε την πρόκριση με την Φενέρ στην Τούμπα, αλλά δεν μπορέσαμε. Δεν μετράει η ιστορία που έχει μία ομάδα ή το μπάτζετ της. Μετράει η ψυχή και η καρδιά. Και στον ΠΑΟΚ αυτά τα στοιχεία τα έχουν όλοι. Και εμείς και εσείς και όλοι. Πρέπει να τα κρατήσουμε γιατί είναι κάτι που μας εκφράζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: