Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

«Εκδίκηση από Ελλάδα»

Η Εθνική Τουρκίας θα «παλέψει» με την αντίστοιχη της Ελλάδος, για την κορυφή του γ' ομίλου στο Μουντομπάσκετ, με τους οικοδεσπότες της διοργάνωσης να ζητούν... εκδίκηση, για την περσινή επώδυνη ήττα στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Ο 23χρονος Τούρκος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, Ερσάν Ιλιασόβα, μιλώντας στην εφημερίδα «Fanatic» για την κόντρα με την «επίσημη αγαπημένη», τόνισε: «Είχαμε καλή ομάδα στο Ευρωμπάσκετ, αλλά χάσαμε στα προημιτελικά από την Ελλάδα. Ωστόσο, είμαστε εδώ για να πάρουμε εκδίκηση. Αυτή την φορά η Ελλάδα δεν θα μας ξεφύγει, γιατί θέλουμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο».

Από την πλευρά του, ο 33χρονος σέντερ, Κερέμ Γκόνλουμ, σημείωσε: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το τουρνουά, αλλά το ματς το οποίο είναι στο μυαλό μας, είναι αυτό απέναντι στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό παιχνίδι, αλλά με την υποστήριξη του κοινού μας πιστεύω ότι θα νικήσουμε και θα πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου».

Ο 27χρονος γκαρντ, Εντερ Αρσλάν, υπογράμμισε: «Το παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα θα είναι το ''κλειδί'' για την συνέχεια. Σίγουρα ο αντίπαλός μας διαθέτει δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε το ίδιο δυνατοί να τους νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: