Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μεθυσμένη πολιτεία!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία επέστρεψε στις 5:00 π.μ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Υποδοχή των οπαδών της ομάδας στον «Δικέφαλο».
Το αεροπλάνο των «ασπρόμαυρων» πορθητών προσγειώθηκε στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης και τα πανηγύρια για τη μεγάλη πρόκριση επί της Φενέρ, συνεχίστηκαν κι εκεί. Αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ αψήφισαν το προχωρημένο της ώρας και ήταν εκεί προκειμένου να υποδεχεθούν την αποστολή της ομάδας και να την αποθεώσουν.

Πολλοί περισσότεροι οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν κοντά στον περιφερειακό δρόμο που οδηγεί για την περιοχή της Περαίας, και με το που το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή, έγινε αντιληπτό... σταμάτησε για να αποθεωθεί εκ νέου.

Επιστρέφουν κι αυτοί
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια της επίθεσης των Τούρκων φιλάθλων στα λεωφορεία της ομάδας. Όπως γίνεται αντιληπτό... αποδόθηκε μίας τάξης δικαιοσύνη μιας και οι Τούρκοι οπαδοί δεν ήταν το ίδιο φιλόξενοι με τους Έλληνες οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έτσι λοιπόν έπειτα από πολύωρες διαπρα
γματεύσεις, οι δύο εκπρόσωποι του «Δικεφάλου» του Βορρά που παρέμειναν στην Κωνσταντινούπολη πήραν καταφατική απάντηση από τις αστυνομικές αρχές της πόλης για τους οπαδούς της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: