Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Δερμιτζάκης: «Μας δίνει την δυνατότητα να πιστέψουμε στην πρόκριση»

Δερμιτζάκης: «Μας δίνει την δυνατότητα να πιστέψουμε στην πρόκριση»

Μπορεί να κράτησε χαμηλούς τόνους, όμως δεν έκρυψε και την αισιοδοξία του για τους ομίλους του Europa League ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης. Ο έλληνας τεχνικός σχολιάζοντας την κλήρωση τόνισε: “Είναι ένας όμιλος βατός που μας δίνει τη δυνατότητα να πιστέψουμε στην πρόκριση. Μας δίνει μάλιστα τη δυνατότητα μετά την πρόκριση να βάλουμε νέους στόχους. Δεν θέλω να ξεχωρίσω ποιο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Αυτό που προέχει είναι να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και η ομάδα να παίξει όσο το δυνατόν πιο καλό ποδόσφαιρο”.

Για την προετοιμασία του δικεφάλου που θα έχει πλέον και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις υπογράμμισε: “Θέλω να πιστεύω πως θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα, υπάρχει και το Γιουρόπα Λιγκ, αργότερα θα προστεθεί και το Κύπελλο. Μιλάμε για πολλά παιχνίδια. Είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να διαχειριστούμε. Αυτό, όμως, σημαίνει πως όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι ανά πάσα στιγμή να αρπάξουν τις ευκαιρίες που σίγουρα θα πάρουν”.

Αναφερόμενος στο υλικό που έχει στα χέρια του και στο ενδεχόμενο μεταγραφής, τόνισε: “Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια για δουλειά τώρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι αξιόλογο. Θεωρώ πως είμαστε πλήρεις. Είμαι ευχαριστημένος από το ρόστερ, αλλά ίσως να γίνουν προσθήκες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: