Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωσε Φατί ο Άρης


Παίκτης του Άρη και επίσημα είναι πλέον οι Ρικάρντο Φατί. Οι "κίτρινοι" προσθέτουν στη μηχανή τους ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή ο οποίος, και κυρίως, προσμένει να δώσει μια νέα ώθηση στην καριέρα του φορώντας τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για την τριετή συμφωνία όπως είχε ενημερώσει έγκαιρα το contra.gr και ολοκληρώθηκε μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa Legue, αναφέρει: "H ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου μέσου Ricardo Faty για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την Ρόμα. Έχει γεννηθεί στις 4 Αυγούστου 1986. Έχει ύψος 1.93 και είναι 82 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Clairefontaine στα τμήματα υποδομής της το 2000 και παρέμεινε ως το 2002 όταν και πήρε μεταγραφή στην δεύτερη ομάδα της Strasbourg.

Το 2005 μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα έχοντας 7 συμμετοχές. Το 2006 πήρε μεταγραφή για την Roma με την οποία έχει 19 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Bayer Leverkusen το 2007 (για ένα εξάμηνο- 2 συμμετοχές) και την σεζόν 2008-09 στη Νάντ (41 συμμετοχές -3 γκολ). Έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας το 2007, ενώ έφτασε στον Τελικό του Κυπέλλου και την περσινή περίοδο
".

Ρικάρντο Φατί: "Έτοιμος να προσφέρω στον Άρη"

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του ο Ρικάρντο Φατί μίλησε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ σημειώνοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Υπήρξε ένα διάστημα αναμονής μέχρι να τα συμφωνήσει ο Άρης με την Ρόμα, αλλά τώρα όλα πήγαν καλά και ανυπομονώ να παίξω για την νέα μου ομάδα. Έμεινα έκπληκτος από τον κόσμο του Άρη στο παιχνίδι με την Αούστρια. Είναι φοβεροί, βοηθάνε πολύ την ομάδα και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο κι για αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: