Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Π.Α.Ο.Κ-Ετοιμοι για το ραντεβού με την ιστορία


Όλα δείχνουν να είναι έτοιμα στον ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι με τον Αγιαξ σημερα το βράδυ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει καταλήξει στους έντεκα που θα παρατάξει απέναντι στον "Αίαντα", ενώ και οι φίλαθλοι για ακόμα μία φορά θα αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη για το "δικέφαλο".

Ο ΠΑΟΚ με το 1-1 του πρώτου αγώνα έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση και δεν θέλει να το χάσει σε καμία στιγμή του παιχνιδιού, γι αυτό και ο Δερμιτζάκης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά και με ποδοσφαιριστές που μπορούν να φύγουν ταχύτατα στις αντεπιθέσεις για να κάνουν τη ζημιά στην αντίπαλη άμυνα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα προβεί σε δύο αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε στο Αμστερνταμ. Ο Κρέσιτς θα πάρει τη θέση του τραυματία Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Κοντρέρας θα τοποθετηθεί δίπλα στον Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, με τον Μαλεζά να μένει στον πάγκο. Μπουσαϊντί και Σνάουτσνερ θα είναι πίσω στα άκρα, ενώ τη θέση των αμυντικών χαφ έχουν καπαρώσει οι Γκαρσία, Βιτόλο. Πιο μπροστά τους θα είναι ο Ιβιτς, με τον Σορλέν να βρίσκεται αριστερά από τον Σέρβο και τον Βιεϊρίνια στο άλλο άκρο. Αιχμή του δόρατος θα είναι και πάλι ο Σαλπιγγίδης.

Ο τεχνικός της ομάδας δεν επέλεξε 18 για την αποστολή αλλά κάλεσε όλη την ομάδα στο ξενοδοχείο, ώστε την Τετάρτη πριν την έναρξη να επιλέξει τους 18 που θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα.

Στην διάθεση του προπονητή του θα είναι και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που απουσίασε από τον πρώτο αγώνα, όπως και ο Ζουέλα, που χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω κόπωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: