Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πλήρης ο Αρης με Γιαγκελόνια


Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί ο Αρης απέναντι στην Πολωνική Γιαγκελόνια στον αγώνα ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ προσανατολίζεται να παρατάξει την ίδια ομάδα με αυτήν της περασμένης Πέμπτης στην Πολωνία.

Έτσι, εφόσον επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο πλάνο, ο Αργεντινός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Μιχάλη Σηφάκη κάτω από τα γκολπόστ, Νέτο και Μίσελ στα άκρα της άμυνας, Λαζαρίδη και Ρονάλντο ως στόπερ, Ναφτί και Τόχα ως κεντρικούς χαφ, Χαβίτο και Κάλβο στα δύο άκρα και τους Τσέζαρεκ, Κόκε ως επιθετικό δίδυμο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενώ ο προπονητής των Πολωνών, Μίκαλ Πρόμπιερζ, στις 20:00 στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης». Η προπόνηση της Γιαγκελόνια θα ξεκινήσει στις 20:45.

Με καθυστέρηση δυόμιση ωρών έφθασε την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της πολωνικής ομάδας. Ενδεικτικό της κούρασης που υπήρχε ήταν το γεγονός ότι κανένα μέλος της αποστολής δεν έκανε την παραμικρή δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: