Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Αναστασίου: «Θέλω πρόκριση Άγιαξ»


Υπέρ της πρόκρισης του Άγιαξ στην… μάχη με τον ΠΑΟΚ τάχθηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο πρώην βοηθός του Τεν Κάτε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε πως ο Αίαντας παραμένει η ομάδα της καρδιάς του, ενώ δήλωσε έτοιμος να αναλάβει πρώτος προπονητής. Ο Γιάννης Αναστασίου φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άγιαξ δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ήρθα στον Άγιαξ υπήρχαν στην επίθεση παίκτες όπως ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Σονκ και ο Μίντο. Στα 32 μου δεν μπορούσα να διεκδικήσω θέση βασικού. Ωστόσο θεωρώ ότι βοήθησα πολύ στα αποδυτήρια».

Για τα σχέδιά του αναφορικά με την πρπονητική ο πρώην βοηθός του Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό τόνισε: «Πρόσφατα απέκτησα δίπλωμα προπονητή. Από 18 αιτούντες το πήραμε οι 5. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ελπίζω να αναλάβω κάποιο σύλλογο. Νιώθω έτοιμος για αυτό».

Για το ματς της Τούμπας: «η δύναμη του ΠΑΟΚ αυξάνεται στην έδρα του. Στο γήπεδό τους οι παίκτες του μπορούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Η ατμόσφαιρα θα είναι κολασμένη. Στην Ελλάδα οι άνθρωποι λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Εγώ προσωπικά προτιμώ να προκριθεί ο Άγιαξ. Δεν αγωνίστηκα ποτέ στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, αντιθέτως έπαιζα πάντα αντίπαλός του, ενώ ο Άγιαξ παραμένει η ομάδα της καρδιάς μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: