Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Κούπερ: "Πανέτοιμοι για την πρόκριση"


"Nα κοιτάξουμε μεμονωμένα το παιχνίδι", ανέφερε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου πριν την ρεβάνς με την Γιαγκελόνια, που θα γίνει την Πέμπτη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". "Είμαστε πανέτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση και να βρεθούμε στην επόμενη φάση", πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούπερ...

«Είναι σημαντικό να αφήσουμε πίσω μας το αποτέλεσμα του πρώτου μας ευρωπαϊκού αγώνα και να κοιτάξουμε μεμονωμένα το αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Η ομάδα οφείλει να εμφανιστεί με οργάνωση και τάξη στον αγωνιστικό χώρο γιατί θα αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο που έχει ταχύτητα στην επίθεσή του, σημείο φυσικά που πρέπει να προσέξουμε. Δεν θα εμπιστευτούμε το αποτέλεσμα πρώτου παιχνιδιού. Με όρεξη θα κατακτήσουμε τον στόχο μας».

«Δουλέψαμε αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας, κομμάτι στο οποίο κατά τη δική μου άποψη υστερούσαμε. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για να προσθέσεις καινούρια στοιχεία στην ομάδα σου. Έτσι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να υπάρχουν γερές βάσεις ώστε να στηρίζεσαι πάνω τους. Δεν μου αρέσει η αναρχία. Εστιάζουμε και μελετάμε τον αντίπαλο όμως το ίδιο κάνει και αυτός. Εκεί λοιπόν χρειάζεται να κάνουμε τη διαφορά ώστε να ξαφνιάσουμε τον αντίπαλο. Οι αλλαγές θα πρέπει να είναι συνεχόμενες και να συνάδουν με τη ροη του παιχνιδιού».

«Ας κρατήσουμε μια έκπληξη προς τους αντίπαλους. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας που σημαίνει ότι θα υπάρξει λίγο διαφορετική τεχνική. Αλλά όταν τα πράγματα έχουν πάει θετικά για σένα τότε δεν υπάρχει λόγος να προβείς σε μεγάλες αλλαγές».

«Η ομάδα μου βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι προσαρμόστηκε γρήγορα. Είμαστε πανέτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση και να βρεθούμε στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: