Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Μπέος: "Βγάλτε όλοι διαβατήρια!"


Η ομάδα της Σούπερ Λίγκας που έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από όλες στα φιλικά προετοιμασίας είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι "ερυθρόλευκοι" της Θεσσαλίας, παρότι νεοφώτιστοι, δεν κρύβουν τη φιλοδοξία τους όπως δήλωσε και ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Αχιλλέας Μπέος, στην εφημερίδα "Sportday".

Για την ομάδα: «Έχουμε ένα βασικό κορμό, δώσαμε όλες τις δυνατότητες στον προπονητή και στο επιτελείο του να δουλέψουν σωστά και είμαστε σε καλό δρόμο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας. Στόχος μας είναι η καθιέρωση. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ήρθε στη Σούπερ Λίγκα για να κινδυνεύσει και να φύγει γρήγορα. Αν ο κόσμος μας στηρίξει, σε δύο-τρία χρόνια θα πρέπει να πάνε να βγάλουν διαβατήρια, γιατί θα διεκδικούμε τέτοιες διακρίσεις».

Για τον κόσμο και το γήπεδο: «Τη δυναμική μας θα τη δημιουργήσει ο κόσμος. Αυτός φέρνει χορηγούς και σου δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσεις το μπάτζετ. Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν έχουμε σε κάθε ματς 7.000 με 8.000 κόσμο. Στο ΕΑΚ δεν είναι εύκολο να επιστρέψουμε, γιατί επί 25 χρόνια η Πολιτεία δεν βοηθάει. Αν γίνουν έργα, θα έχουν πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες».

Για το παρασκήνιο: «Το παρασκήνιο υπάρχει στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Όλοι ευνοούνται ή αδικούνται. Ωστόσο πιστεύω ότι πολλά λάθη των διαιτητών είναι ανθρώπινα και όχι σκοπιμότητας, ενώ ο Σοφοκλής Πιλάβιος καταβάλει προσπάθεια για να αποβάλει τα κακώς κείμενα. Το θέμα με το στοίχημα είναι ένα τεράστιο παραμύθι. Καλώ τον οποιονδήποτε έχει έστω μια απλή ένδειξη για εμένα να βγει να το πει. Δεν θα απολογηθώ ποτέ γιατί η ομάδα μου κέρδισε. Δεν θα βρεθεί ούτε ένας ποδοσφαιριστής που να σας πει ότι του ζήτησα να έχει μειωμένη απόδοση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: