Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Aραμπατζής: "Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο"


Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Αραμπατζής, μίλησε στον NovaΣπορ FM για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, για τους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, για το "κεφάλαιο" ΠΑΟΚ που έκλεισε και τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα σαν τον Ηρακλή. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχει μια καλή χρονιά. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Τάκης μου είπε κάποια πράγματα ξεκάθαρα, ενώ ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Αυτοί ήταν από τους βασικούς λόγους που τον επέλεξα για να συνεχίσω την καριέρα μου».

-τους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής δεν είχε την πορεία που όλοι ήθελαν, το αντίθετο μάλιστα, αφού μάχεται για την παραμονή. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουμε μια καλή ομάδα και θα κάνουμε μια καλή πορεία. Ελπίζω να μην είναι μια αγχωτική χρονιά στο τέλος, που θα μας βρει να παλεύουμε για τη σωτηρία στη Σούπερ Λίγκα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη χρονιά, αλλά ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

-το «κεφάλαιο» ΠΑΟΚ που έκλεισε: «Εκεί που είχα πάρει θέση βασικού στην ομάδα, είχα την ατυχία να τραυματιστώ και να μείνω ένα χρόνο εκτός δράσης. Δεν έχω πίκρα, αλλά μπορούσα να πετύχω περισσότερα πράγματα. Πλέον, κοιτάζω μπροστά. Θέλω να είμαι υγιής και να διακριθώ με τον Ηρακλή».

-τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχει πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία, αλλά σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές και δεν μπορεί να είναι ήσυχος. Για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση, πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: