Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Χωρίς Ρόμπεν για δύο μήνες η Μπάγερν Μονάχου


Ο Αριεν Ρόμπεν θα χάσει τις πρώτες εβδομάδες της νέας σεζόν, λόγω θλάσης στον αριστερό μηρό, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου. Ο γιατρός των Βαυαρών, Χανς-Βίλχελμ Μίλερ-Βόλφαρτ, δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ότι ο τραυματισμός αποκαλύφθηκε στη διάρκεια ιατρικού ελέγχου ρουτίνας πριν από τη νέα σεζόν και πως ο Ολλανδός μέσος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

«Φυσικά αυτή η διάγνωση είναι ένα σοκ» δήλωσε ο διεθνής μέσος, ο οποίος βοήθησε την περυσινή σεζόν την Μπάγερν να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ και τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια την εθνική Ολλανδίας να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόμπεν τραυματίστηκε στο μηρό πριν από την έναρξη του Μουντιάλ και έκανε θεραπεία στη διάρκεια της διοργάνωσης, προκειμένου να μπορέσει να βοηθήσει τους «οράνιε» στην πορεία τους προς τον τελικό.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, επέρριψε ευθύνες στην ολλανδική ομοσπονδία, καθώς, σε δηλώσεις του για το θέμα στην εφημερίδα «Muenchner Merkur», υπογράμμισε: «Δεν είμαστε μόνο απογοητευμένοι, είμαστε πολύ ενοχλημένοι. Γι΄ άλλη μια φορά πρέπει να πληρώσουμε για έναν παίκτη, τον οποίο παραδώσαμε σε κάποιον άλλο. Έχω ζητήσει από τη FIFA να διαμεσολαβήσει στο ζήτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: