Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Kαζλάουσκας: "Ευκαιρία να αποκτήσουμε ρυθμό"


Αναχώρησε για την Κύπρο προκειμένου να συμμετάσχει σε μια σειρά φιλικών αγώνων η Εθνική ομάδα μπάσκετ. Σαν μια καλή ευκαιρία να αποκτήσουν οι παίκτες του ρυθμό χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γίονας Καζλάουσκας. "Να φανεί η όρεξη για δουλειά στο γήπεδο", δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης.

Γιόνας Καζλάουσκας: "Πάμε στην Κύπρο να ξεμουδιάσουμε. Να αποκτήσουμε ρυθμό. Να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι με την επιστροφή του Διαμαντίδη και του Τσαρτσαρή. Η αλήθεια είναι ότι θα κρύψουμε κάποια πράγματα στα φιλικά. Πέρυσι είχαμε πρόβλημα στη θέση "τρία", όμως φέτος τα πράγματα είναι καλύτερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη του Παπά. Περιμένω περισσότερα από τον Παπανικολάου, ωστόσο λαμβάνω υπόψη μου ότι λόγω του ότι αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος. Πάντως σε σύγκριση με πέρυσι, έχουμε μεγαλύτερη πληρότητα σε όλες τις θέσεις".

Αντώνης Φώτσης: "Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Αυτό ελπίζουμε να φανεί στο γήπεδο. Υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά. Οι διαφορές σε σχέση με πέρυσι είναι ότι γνωριζόμαστε όλοι και μεταξύ μας και με τον κόουτς. Κρατάμε τα θετικά της περυσινής πορείας και διορθώνουμε τα λάθη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: