Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Μικρή η διαφορά με Αρεβάλο


Μικρή είναι η διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό με τον Αρεβάλο και υπάρχει αισιοδοξία πως τις επόμενες ημέρες θα έχει καλυφθεί ακόμα μία τρύπα στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε συζητήσεις με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Ουρουγουανό, ωστόσο ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός προσφέρει 1,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Αρεβάλο, την ώρα που οι ατζέντηδες του (αυτοί έχουν τα δικαιώματα του) ζητούν δύο εκατομμύρια ευρώ. Οι 500.000 ευρώ δεν είναι διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί από τους "ερυθρόλευκους". Οσο για τις αποδοχές του διεθνούς ποδοσφαιριστή; Αυτές ανέρχονται στα 800.000 ευρώ ετησίως, ποσό που συμφωνεί να δώσει ο Ολυμπιακός.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, τότε ο Αρεβάλο σύντομα θα φοράει τα "ερυθρόλευκα".

Περιμένει ο Τζιόλης

Η περίπτωση Αρεβάλο επηρεάζει αυτή του Τζιόλη. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Ουρουγουανό και μετά θα πάρουν την οριστική τους απόφαση για τον διεθνή Ελληνας μέσο. Αν το θελήσουν οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορέσουν άμεσα να ολοκληρώσουν την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, με τον οποίο τα έχουν βρει σε όλα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: