Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Φιλική νίκη με Κουτσιανικούλη


Με σκόρερ τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στο 33', η Εθνική Ελπίδων επικράτησε με 1-0 της Ελβετίας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην πόλη Βίντερτουρ.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Γεωργιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στα τρία νέα πρόσωπα, τους Φετφατζίδη, Μανωλά και Λαγό σε ένα τεστ ενόψει του τελευταίου αγώνα για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο τα Σκόπια στις 4 Σεπτεμβρίου.το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν ευκαιρίες με σημαντικότερες τα χαμένα τετ-α-τετ των Τσούμπερ (1΄), Χοτστράσερ (23΄).


Η Ελληνική ομάδα σταδιακά ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 33' ο Κουτσιανικούλης εκμεταλλεύθηκε λάθος της ελβετικής άμυνας και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Στην επανάληψη η Εθνική Ελπίδων είχε καλύτερη παρουσία και στο 55΄ άγγιξε το δεύτερο γκολ, όμως ο Σιόβας δεν κατάφερε να νικήσει τον Ελβετό τερματοφύλακα στο τετ-α-τετ.


Μετά το 60' ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών που πραγματοποίησαν και οι δύο προπονητές.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε άλλη μια καλή στιγμή με τον Δημούτσο στο 70΄ το σουτ του οποίου πέρασε άουτ από πλεονεκτική θέση.


Την τελευταία ευκαιρία του αγώνα έχασαν οι γηπεδούχοι στο 88΄, με τον Στρατηλάτη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση στο κοντινό σουτ του Νίκι.


ΕΛΒΕΤΙΑ: Φίκεντσερ, Μπεράρντι, Νταπρέλα (46΄ Κοχ), Ροσίνι, Κλόζε, Αμπράσι (73΄ Βις), Βούτριχ (81΄ Νίκι), Χοτστράσερ (46΄ Σουρπφ), Μεχμέντι (64΄ Τσιαρόκι), Φράι, Τσούμπερ (46΄ Καζάμι)


ΕΛΛΑΔΑ: Γιακουμής (46΄ Στρατηλάτης), Αργυρόπουλος (61΄ Λαγός), Τ. Παπάζογλου (46΄ Μανωλάς), Παπαδόπουλος, Σιόβας, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης (73΄ Αποστολόπουλος), Κατσικογιάννης (73΄ Αργυρίου), Θ. Παπάζογλου (66΄ Αθανασιάδης), Δημούτσος, Γιάντσης (46΄ Φετφατζίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: