Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Τα... «έχωσε» στον Λίνεν


Όλα... στραβά πάνε τον τελευταίο καιρό για τον πρώην πλέον τεχνικό του Ολυμπιακού, Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος απολύθηκε από τους «ερυθρόλευκους» αλλά τα άκουσε και από τον πρώην παίκτη του στην Μόναχο 1860, Μίκαελ Χόφμαν, ο οποίος κατελόγισε στον Γερμανό τεχνικό απόμακρη στάση και κακές σχέσεις με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές την εποχή που βρέθηκε στον γερμανικό σύλλογο. Ο Μίκαελ Χόφμαν αποτέλεσε «σημαία» για την Μόναχο 1860, αφού για περισσότερα από 14 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στον γερμανικό σύλλογο από την θέση του τερματοφύλακα.
Όπως δήλωσε πάντως σε συνέντευξη του ο 37χρονος πολύπειρος πορτιέρο που πλέον αγωνίζεται στην Ρέγκενσμπουργκ ο Έβαλντ Λίνεν δεν του έκανε και την καλύτερη εντύπωση την εποχή που συνεργάστηκαν στην Μόναχο 1860.

«Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Λίνεν είχε προβλήματα με αρκετούς παίκτες. Πάντα υπήρχε ανησυχία στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Συνεχώς προχωρούσε χωρίς λόγο σε τρεις, τεσσερις ακόμα και πέντε αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, κάτι που εκνευριζε τους ποδοσφαιριστές της Μόναχο και επηρέαζε αρνητικά την αποδοσή τους. Ήταν παράδοξο», δήλωσε ο Χόφμαν, ο οποίος επί ημερών Λίνεν στην Μόναχο παραγκωνίστηκε από τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίστηκε ακόμα και στην... δεύτερη ομάδα μετά από εισήγηση του Γερμανού προπονητή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: