Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Από τη Σερβία ξεκινάει η εποχή Σάντος...


Η Εθνική ομάδα ξεκινάει το... ταξίδι της με οδηγό τον Φερνάντο Σάντος από το Βελιγράδι, εκεί όπου σημερα το βράδυ (21:30) θα δώσει τον πρώτο της αγώνα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος...

Ο Σάντος απέναντι στο σύνολο του Ράντομιρ Αντιτς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια σχήματα εν όψει των αγώνων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012, που ξεκινούν τον άλλο μήνα.

Η Εθνική του Σάντος θα αγωνίζεται με σύστημα 4-4-2, αφήνοντας το 4-3-3 του Οτο Ρεχάγκελ, ενώ αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στα πρόσωπα. Συγκεκριμένα κόντρα στη Σερβία τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Σηφάκης, ενώ η τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελείται από τους Βύντρα, Κυργιάκο, Παπασταθόπουλο και Σπυρόπουλο. Μοναδικό αμυντικό χαφ θα είναι ο Κατσουράνης και στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα τοποθετούν οι Κυργιάκος, Τοροσίδης. Μπροστά τους και συγκεκριμένα στον άξονα θα βρεθεί ο Νίνης, ενώ το δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: