Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Λίνο: «Πρόκριση στους ομίλους»

Λίνο: «Πρόκριση στους ομίλους»

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση εξέφρασε με δηλώσεις στο «Μ» ο Άλβες Μασιέλ Λίνο. Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε για τα δύο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική ενδεχόμενη πρόκριση του Δικεφάλου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ…

«Έτοιμος με τη Φενέρμπαχτσε»

Ξεκινώντας, ο Λίνο εμφανίστηκε σίγουρος για την ετοιμότητά του. «Θα παίξω σίγουρα κόντρα στη Φενέρ. Θα είμαι έτοιμος, οπότε αν το κρίνει ο προπονητής, θα αγωνιστώ. Ήδη, νιώθω πολύ καλύτερα από πλευράς φυσικής κατάστασης και έχω άλλες δέκα μέρες προπονήσεων μέχρι το πρώτο παιχνίδι, συνεπώς θα φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο» είπε ο Λατίνος μπακ χαφ και πρόσθεσε: «Θέλω να παίξω πολύ σε αυτά τα παιχνίδια. Έλειψα αρκετό καιρό και χαίρομαι που επέστρεψα στο φιλικό με την Παρτιζάν. Στόχος μου τώρα να επιστρέψω και σε επίσημο αγώνα».

«Άσχημο να είσαι εκτός από τραυματισμό»

Για το διάστημα που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, ο 33χρονος άσος, επισήμανε: «Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Έμεινα έξω από όλα τα φιλικά και τα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ, τα οποία παρακολούθησαν από την τηλεόραση. Ένιωθα πολύ άσχημα και ανυπομονούσα να επιστρέψω στη δράση. Πλέον όλα αυτά έχουν περάσει και χαίρομαι που είμαι και πάλι στη διάθεση του προπονητή».

«Τον καλύτερό μας εαυτό…»

Για το στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο αριστεροπόδαρος ακραίος, σημείωσε: «Από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η είσοδος σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ είναι ο μόνος δρόμος για εμάς. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και να πάρουμε την πρόκριση. Ο πικρός αποκλεισμός από τον Άγιαξ μας δίδαξε πολλά, καθώς εντοπίσαμε κάποιες αδυναμίες».

«Στα ίσια τον Άγιαξ»

Ερωτηθείς για το πώς είδε τις δύο αναμετρήσεις με τον «Αίαντα», ο Λίνο τόνισε: «Στη ρεβάνς όλα πήγαιναν καλά, μέχρι το άσχημο εκείνο δεκάλεπτο, που δεχτήκαμε τα τρία γκολ. Εκεί έλειψε από την ομάδα η αυτοσυγκέντρωση. Ωστόσο, οι συμπαίκτες μου δεν τα παράτησαν, αλλά αντιθέτως αντέδρασαν και γύρισαν το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ κόντραρε στα ίσια τον Άγιαξ και δεν ηττήθηκε σε δύο ματς. Έστω κι αν αποκλειστήκαμε, αυτό είναι πολύ σημαντικό, και φανερώνει μέρος των δυνατοτήτων μας. Πλέον, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά».

«Πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις»

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε πολύ γρήγορα προπονητή στη νέα σεζόν και κληθείς να σχολιάσει αυτό το γεγονός, ο Λίνο, ανέφερε: «Δεν μπορώ να συγκρίνω τον Παύλο Δερμιτζάκη με τον Μάριο Μπερέτα. Ουσιαστικά αμφότεροι διαδέχτηκαν τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ, αλλά και σε μένα σε ατομικό επίπεδο. Πλέον, προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάσταση στις προπονήσεις, κάνουμε πολύ καλή δουλειά με τον νέο προπονητή, που θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: