Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Αούστρια Βιέννης-Έρχεται στο... «καζάνι»!


Στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη στην Θεσσαλονίκη στάθηκε με δηλώσεις του ο μέσος της Αούστρια Βιέννης, Μάρκο Στάνκοβιτς, ο οποίος χαρακτήρισε το «Κλεάνθης Βικελίδης» πραγματικό... «καζάνι», τονίζοντας παράλληλα ότι οι ποδοσφαιριστές αρέσκονται στο να αγωνίζονται σε τέτοια στάδια.Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» φάνηκε να είναι ο μέσος της Αούστρια Βιέννης, Μάρκος Στάνκοβιτς, ο οποιός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της αυστριακής ομάδας, χαρακτηρίζοντας το γήπεδο των «κίτρινων» με... «καζάνι» που βράζει κατά τη διάρκεια κάθε αναμέτρησης:

«Κοιτάξαμε τα βίντεο με τους φανατικούς οπαδούς του Αρη τόσο μετά όσο και… πριν από την κλήρωση, αναζητώντας τυχαία πληροφορίες για τους πιθανούς αντιπάλους μας. Θα συναντήσουμε ένα πραγματικό… καζάνι, για το οποίο είμαστε ευχαριστημένοι.
Αλλωστε για τέτοιου είδους παιχνίδια ζούμε οι ποδοσφαιριστές και είναι ωραίο να παίζεις σε θερμή ατμόσφαιρα», δήλωσε ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Εχουμε σίγουρα σεβασμό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και στον προπονητή της, Εκτορ Κούπερ, η παρουσία του οποίου υποδηλώνει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά. Κι εμείς πάντως γνωρίζουμε τις δυνάμεις μας.
Ας ελπίσουμε ότι το χορτάρι στην Ελλάδα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι στη Βοσνία ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να πάρουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας επιτρέψει να έχουμε προβάδισμα στη δυνατή μας έδρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: