Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΑΡΗΣ: Κανένα θέμα με Μπαράχα


Μπορεί τα ισπανικά ΜΜΕ να...έστελναν στον Άρη τον αρχηγό της Βαλένθια, Ρουμπέν Μπαραχα, οι άνθρωποι των «κίτρινων» πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζονται αυτή την άποψη, αφού ο Ισπανός είναι πανάκριβος για τα δεδομένα του μακεδονικού συλλόγου. Άγνοια δηλώνουν οι άνθρωποι του Άρη σχετικά με τα ισπανικά δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνιση τους και παρουσιάζαν τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να έχει κάνει πρόταση συνεργασίας στον Ρουμπέν Μπαράχα, αφού σε «πηγαδάκια» διοικητικών τίτλων της ομάδας τονιζόταν ότι ο Ισπανός άσος είναι πανάκριβος για τα δεδομένα του Άρη μιας και το συμβόλαιο που πρέπει να προσφερθεί «αγγίζει» το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.
Σε περίπτωση που ο 35χρονος μέσος... πέσει πολύ στις απαιτήσεις του μπορεί κάτι να γίνει, δεδομένου ότι ο Μπαράχα γνωρίζει τον τεχνικό του Άρη, Έκτορ Κούπερ από την κοινή τους θητεία στην Βαλένθια πριν αρκετά χρόνια.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες των «κίτρινων» έχουν ρίξει όλο το βάρος και την προσοχή τους στις επικείμενες αναμετρήσεις με την Αούστρια Βιέννης στο πλαίσιο του Europa League και δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση ο κόσμος και οι παίκτες του συλλόγου να αποπροσανατολίζονται από μεταγραφικά δημοσιεύματα που δεν έχουν βάση, τουλάχιστον όταν πρόκειται για τόσο ακιρβούς ποδοσφαιριστές όπως ο 35χρονος Μπαράχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: