Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Μέλμπεργκ: "Σοκ η απομάκρυνση του ΟΝιλ"


Η αποχώρηση του Μάρτιν Ο΄Νιλ από τον πάγκο της Αστον Βίλα ήταν αναπάντεχο γεγονός για τον πρώην αρχηγό της αγγλικής ομάδας, Ολοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή, με τον οποίο συνεργάστηκαν στη διάρκεια της επταετούς παρουσίας του στους "χωριάτες".

"Νομίζω ότι ήταν σοκ για τους περισσότερους", τόνισε ο Μέλμπεργκ πριν το αυριανό φιλικό της Σουηδίας με τη Σκοτία στη Στοκχόλμη και συνέχισε: "Εχω να μιλήσω αρκετό καιρό με τους ανθρώπους της ομάδας, οπότε δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι έγινε πραγματικά".

Ο Ο΄Νιλ έφυγε από τη Βίλα, με την φημολογία να θέλει τους ιδιοκτήτες της ομάδας να διαφωνούσαν σε μεταγραφικά θέματα. "Είναι σκληρό" παραδέχτηκε ο Μέλμπεργκ και πρόσθεσε: "Πρόκειται για μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια ξόδεψε αρκετά χρήματα για να ενισχυθεί, ιδιαίτερα μετά την έλευση του Ο΄Νιλ. Συγκριτικά με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει δαπανήσει υπέρογκα ποσά, αλλά σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες της πρέμιερ λιγκ το έκανε". Ο άσος του Ολυμπιακού κατέληξε: "Πρόκειται για μία εξαιρετική δουλειά, σπουδαίους οπαδούς, μεγάλη ιστορία, σούπερ σύλλογος. Για κάθε προπονητή το να εργάζεται στη Βίλα είναι προνόμιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: