Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Πρώτα οι αποχωρήσεις...


Στον Παναθηναϊκό θέλουν πρώτα να... ξεμπερδέψουν με τους παίκτες που είναι στην πόρτα της εξόδου και μετά θα κινηθούν για την απόκτηση του επιθετικού. Αυτό γίνεται επειδή με τις αποχωρήσεις, θα αυξηθεί και το διαθέσιμο μπάτζετ των "πρασίνων", με αποτέλεσμα να αλλάξει και η... κλίμακα των επιθετικών. Αλλον παίκτη μπορείς να πάρεις με 500.000 ευρώ και άλλον με τα διπλάσια χρήματα.

Ετσι στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα για να δουν τι θα γίνει με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Ο Δημήτρης Γόντικας είχε συνάντηση με τους Γκαλίνοβιτς, Μάντζιο, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να μιλήσει και με τους Κλέιτον, Μελίσση και Κλέιτον. Προτάσεις υπάρχουν για τους ποδοσφαιριστές και η διοίκηση των πρωταθλητών πιέζει τους παίκτες να τις αποδεχτούν, έτσι ώστε να αδειάσει το ρόστερ και να απαλλαγεί από τα συμβόλαια τους.

Πάντως, στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη, ο Νίκος Νιόπλιας έδειξε τις προτιμήσεις του για τον επιθετικό. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος θέλει τον Νέμεθ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Η Λίβερπουλ ζητάει λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ποσό που δεν θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή.

Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του Μααζού, αν και ο παίκτης δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Νίκος Νιόπλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: