Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Μπαρικέλο: "Ο Σουμάχερ είναι gay"


Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν ζήτησε ποτέ προσωπικά συγγνώμη, μετά τη μάχη τους στην πίστα της Ουγγαρίας, αποκάλυψε ο Ρούμπενς Μπαρικέλο σε μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας. Μετά από την αρχική του κατηγορία, ότι ο Μπαρικέλο μετέφερε τις αποσκευές του στην κοινή τους εξαετή θητεία στην Ferrari, ο Σουμάχερ αργότερα ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να κλείσει τον Βραζιλιάνο προς το pitwall με 300 χ.α.ω, κατά τη διάρκεια της κίνησης του οδηγού της Williams να τον προσπεράσει.

Αλλά η απολογία του - που εκδόθηκε στα γερμανικά, στην επίσημη ιστοσελίδα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή - έφτασε στον Μπαρικέλο μόνο μέσω του Τύπου.

"Δε με πήρε ένα τηλέφωνο" δήλωσε ο 39χρονος σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μιας ημέρας καρτ στο Σάο Πάολο της χώρας του, πριν από τον εορτασμό του 300ου γκραν πρι της καριέρας του στο Σπα αργότερα αυτό το μήνα. "Δεν λυπάμαι καθόλου" συνέχισε ο Μπαρικέλο, "τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε. Ναι, έχω τη γνώμη μου, αλλά είμαι ήρεμος. Ο κοινός μας χρόνος στη Ferrari, δεν μπορεί να έχει καμία εχθρότητα στην πίστα, επειδή μπορεί να καταλήξει να τραυματίσει ο ένας τον άλλο."

Αμέσως μετά το περιστατικό στην Ουγγαρία, ο Μπαρικέλο είπε ότι δεν θα αναζητήσει μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με τον Σουμάχερ, αφού πιστεύει ότι "δεν θα επιλύσει τα πράγματα".

Είπε στην Agencia Estado: "Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τα πρωταθλήματά του, αλλά δεν έχω καμία ιδιαίτερη επιθυμία να τον έχω φίλο. Η ζωή είναι σεβασμός για τους άλλους και συγχώρεση», είπε ο Μπαρικέλο, επιμένοντας ότι δεν θα του κρατήσει κακία".

Όμως σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα Lance, ο πρώην ομόσταβλος του Σούμι στη Ferrari, αφού κατανάλωσε αρκετά ποτήρια με καϊπιρίνια (το εθνικό ποτό της Βραζιλίας), ανέβηκε στην πίστα του νυχτερινού κλαμπ "Disco" στο Σάο Πάολο και άρχισε να τραγουδάει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγούδι αποτελείτο από τον παιδαριώδη ισχυρισμό ότι ο Σουμάχερ είναι "viado" - ένας υποτιμητικός όρος που σημαίνει "gay" στα Πορτογαλικά Βραζιλίας.

Πάντως ο εκπρόσωπος τύπου της Ferrari, η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, και ο Σουμάχερ ο ίδιος, δε θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο σχετικά.

Πληροφοριακά ο 39χρονος Σουμάχερ είναι παντρεμένος από το 1995 με τη γυναίκα του Κορίνα και έχουν δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: