Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

"Φιλική" νίκη των Σερρών επί του Ηρακλή


Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Σερρών, ο Πανσερραϊκός νίκησε τον Ηρακλή με 2-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Λεοζίνιο και Βρούτσινα στην επανάληψη. Το παιχνίδι αυτό ήταν το πρώτο για τον Ηρακλή επί ελληνικού εδάφους μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του στην Ιταλία κι έγινε υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη, που παρακολούθησε από την κερκίδα για πρώτη φορά την καινούργια του ομάδα.

Ντεμπούτο με την φανέλα του Ηρακλή οι Πάμπλο Λίμα, Νίκος Αραμπατζής, και Καρίμ Σολτάνι. Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος, έπαιξε πιο πρακτικά κι έδειξε πιο έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στο 71' μετά από σουτ του Μπέλιτς, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Ηρακλή, στην επαναφορά, όμως, ο Γεωργιάδης πάσαρε στον Λεοζίνιο, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0). Τρία λεπτά πριν το τέλος από λάθος του Ραντούικο που ουσιαστικά... πάσαρε στον Βρούτσινα ο τελευταίος πλάσσαρε τον Μέλκα για να γράψει το τελικό 2-0.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Βοσκόπουλος (46' Μαβένε), Aμο, Κάστρο, Αμπουμπακάρι (56' Τριανταφύλλου), Λεοζίνιο, Μπέλιτς, Γεωργιάδης, Βρούτσινα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής (72' Μέλκας), Λίμα (55' Κανακούδης), Αραμπατζής (68' Πιτσόκος), Κατσαμπής (55' Σαρακατσάνος), Κατσικάς (58' Κρέιτσι), Καρλίνιος (55' Ραντούικο), Παπαστεριανός (63' Στάμου), Πίτου (61' Βουτσιάς), Σολτάνι (55' Ζοτ), Κομπαγιάσι (61' Μήτσικας), Βέλλιος (58' Πέντσας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: