Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ματζουράκης: «Μπορούν ΠΑΟΚ, Άρης, θα πετύχει ο Μαρίνος»

Ματζουράκης: «Μπορούν ΠΑΟΚ, Άρης, θα πετύχει ο Μαρίνος»

Επί παντός επιστητού τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα, στον ΠΑΟΚ, στον Άρη, αλλά και στον Ηρακλή, όπου πλέον θα βρίσκεται το «πνευματικό παιδί» του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Ματζουράκης:

Αναφορικά με την Εθνική ομάδα: «Περάσαμε μια άριστη δεκαετία για την Εθνική μας ομάδα, τα αποτελέσματα που είχε ο Ρεχάγκελ ήταν άριστα. Τη στιγμή που άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις δεν μπορούν να προχωρήσουν από τους ομίλους, η δική μας κατέκτησε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι νωρίς να κρίνουμε τον Φερνάντο Σάντος, σίγουρα όμως αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα γι’ αυτόν ότι γνωρίζει τόσα χρόνια το ποδόσφαιρο μας. Έχει άποψη για τους παίκτες, ενώ παρακολουθώ ότι μπήκε για τα καλά στην προσπάθεια».

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ άργησε στον προγραμματισμό του και αυτή η αργοπορία στοίχισε κάπως. Στο πρώτο ματς με τον Άγιαξ ήταν αρκετά τυχερός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε αρκετά την κατάσταση και έφερε την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα. Εκεί όμως στοίχισε η τρικυμία που υπήρξε για περίπου δέκα λεπτά. Προσωπικά έχω παρακολουθήσει τη Φενέρμπαχτσε στον επαναληπτικό αγώνα της με τη Γιανγκ Μπόις και νομίζω ότι δεν είναι τόσο έτοιμη. Αν ο ΠΑΟΚ είναι προσεκτικός σίγουρα θα το παλέψει, νομίζω πως το 1-0 είναι πολύ καλό σκορ».

Για τον Άρη: «Δεν αποτελεί κανένα φόβητρο για τον Άρη η Αούστρια Βιέννης, συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα που η ανταγωνιστικότητα είναι πολύ περιορισμένη. Όμως δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Είδαμε άλλωστε το παιχνίδι στην Πολωνία, όπου ο Άρης με μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, εξασφάλισε σκορ πρόκρισης. Στο δεύτερο παιχνίδι όμως δεν πρόσεξε όσο θα έπρεπε, παρότι όλα τα παιχνίδια χρειάζονται προσοχή. Πιστεύω όμως ότι ο Άρης έχει τη δυνατότητα να περάσει στην επόμενη φάση».

Για τον Ηρακλή: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολλά προβλήματα. Τη στιγμή που μια ομάδα πηγαίνει να κάνει προετοιμασία σίγουρα περιμένει να δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια και ο Ηρακλής αντιμετώπισε σίγουρα πολλά προβλήματα στην Ιταλία. Πιστεύω ότι ο Μαρίνος θα πετύχει στον Ηρακλή, είναι δουλευταράς, αγωνιστής και έχει αποκτήσει εμπειρίες και νομίζω ότι θα τις εκμεταλλευτεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: