Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Αρης-Μεταγραφικές ζυμώσεις κι αναζητήσεις


Τα περιθώρια που είχαν στον Αρη για απόκτηση κάποιου παίκτη ή παικτών ενόψει των αγώνων με την Αούστρια από την UEFA έληξαν τη Δευτέρα το βράδυ.Αυτό σημαίνει ότι ο Κούπερ θα πάει με τους 21 παίκτες που δηλώθηκαν χτες στα ματς με τους Αυστριακούς με ένα… παραθυράκι.

Ο κανονισμός της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επιτρέπει στον Άρη να προχωρήσει σε μια τελευταία μεταγραφική κίνηση την οποία μπορεί να δηλώσει μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα με την Αούστρια στις 17/8.
Ζεμπάγιος, Πρέντιχερ και… Ρουίζ

Αυτή τη στιγμή λοιπόν σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το όνομα του 24χρονου Παραγουανού φορ της Σέρο Πορτένιο, Πάμπλο Ζεμπάγιος. Ο παίκτης αρέσει στον Κούπερ αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη μεξικανική Κρουζ Αζούλ στην οποία ανήκει, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Στο προσκήνιο υπάρχει πάντα και ο Σεμπαστιάν Πρέντιχερ, με την περίπτωση του όμως να έχει μπει για τα καλά στο «ψυγείο». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κίτρινοι έχουν ορισμένες διαφωνίες στις συζητήσεις τους με την Πόρτο για τον ετήσιο δανεισμό του 24χρονου αμυντικού μέσου.

Τέλος, το μέλλον του Κάρλος Ρουίζ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει-τουλάχιστον –αβέβαιο, με πιθανότερη εξέλιξη τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά με Ρουίζ.H Μεξικάνικη Ομοσπονδία απέστειλε την μπλε κάρτα του διεθνούς φορ από τη Γουατεμάλα.