Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ρουίς: "Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα σκοράρω"


Η μπλε κάρτα του Κάρλος Ρουίς ήρθε και ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα δηλώνει ανυπόμονος να φορέσει σε επίσημο αγώνα τη φανέλα του Άρη και να πετύχει το πρώτο του γκολ.Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων έδωσε συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 χωρίς να παραλείψει να μιλήσει με τα καλύτερα για τον κόσμο της ομάδας που τον εντυπωσίασε με την Γιαγκελόνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουίς:


Αναφορικά με τα συναισθήματά του για αυτή την έκβαση, τόνισε: «Νιώθω πολύ καλύτερα και σίγουρα πιο ήρεμος. Ήμουν στενοχωρημένος που δεν μπορούσα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Βρίσκομαι πια στη διάθεση του προπονητή όποτε κι αν αυτός με χρειαστεί».


Όσον αφορά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε προ λίγων εβδομάδων, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είπε: «Υπήρχαν αρκετές άτυχες στιγμές. Σημασία έχει πια ότι έχουν ξεπεραστεί. Ο τραυματισμός μου δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο φαινόταν αρχικά. Εάν δεν υπήρχε το θέμα με την μπλε κάρτα, θα μπορούσα να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα. Είμαι γεμάτος όρεξη να αποδείξω για ποιον λόγο βρίσκομαι στον Άρη».


Σχετικά με τον εγκλιματισμό του στην ομάδα, σημείωσε: «Η καθημερινή τριβή με τους συμπαίκτες μου αλλά και τον προπονητή μου με βοήθησαν να καταλάβω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ερχόμενος από ένα διαφορετικό Πρωτάθλημα όπως αυτό του Μεξικού, είδα και πόσο διαφορετικές είναι οι συνθήκες εδώ στην Ελλάδα, ειδικά σε μια ομάδα όπως ο Άρης, που θέλει να διεκδικεί μονίμως υψηλούς στόχους».


Ο Κάρλος Ρουίς, που είχε την ευκαιρία να γευτεί την ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ματς με τη Γιαγκελόνια, είχε να πει για τους οπαδούς του Άρη: «Δεν περίμενα να αντικρίσω τέτοιες εικόνες σε μια χώρα της Ευρώπης. Πραγματικά με ταξίδεψαν σε κάποιο γήπεδο της Λατινικής Αμερικής.


Όταν οι οπαδοί βρίσκονται διαρκώς δίπλα στην ομάδα, τραγουδούν και την υποστηρίζουν, δίνουν μια διαφορετική ώθηση σε όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για τον Άρη. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι εκπληκτική», για να συνεχίσει: «Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα σκοράρω με τον Άρη και εύχομαι αυτή να έρθει σύντομα. Θέλω να δημιουργήσω μια καλή σχέση με τους οπαδούς μας».


Τέλος, ο Ρουίς ανέφερε σχετικά με το παρατσούκλι (σ.σ. “Pescadito” – «Μικρό Ψάρι») που τον συνοδεύει εδώ και χρόνια: «Στις χώρες της Λατινικής Αμερικής συνηθίζεται να βγαίνουν συνθήματα και παρατσούκλια για τους ποδοσφαιριστές. Από τα 12 μου χρόνια με “κυνηγά” αυτό το παρατσούκλι και δεν θυμάμαι πια πώς προέκυψε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: