Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Φαβορί η Μπάγερν στη Γερμανία


Η πλειοψηφία των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στην μπουντεσλίγκα "ψηφίζουν" Μπάγερν Μονάχου για την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που γνωστοποίησε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Οι 15 από τους 17 αντιπάλους της Μπάγερν εκτιμούν ότι οι Βαυαροί θα κόψουν πρώτοι το νήμα στο πρωτάθλημα που αρχίζει στις 20 Αυγούστου. Μόνο ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, Τόμας Σάαφ και ο Μάρκο Κουρτς της "νεοφώτιστης" Καϊζερσλάουτερν δεν "ποντάρουν" στην ομάδα του Μονάχου. Ο Σάαφ απέφυγε να κάνει προγνωστικά, αντίθετα ο Κουρτς εκτιμά πως τον τίτλο θα κατακτήσει μία εκ των Σάλκε ή Βέρντερ Βρέμης.

Ο τεχνικός της Μπάγερν, Λουίς Φαν Γκάαλ, απέφυγε να πει τη γνώμη του, ωστόσο, όπως τόνισε, η ομάδα του είναι καλύτερη από την περασμένη σεζόν, όταν έκανε το ντάμπλ κι έφτασε στον τελικό του τσάμπιονς λιγκ. "Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός. Ο πρώην τεχνικός των Βαυαρών και νυν της Σάλκε, Φέλιξ Μάγκατ, είπε ότι φαβορί για τον τίτλο είναι "...πάντα η Μπάγερν, διότι έχει την καλύτερη ομάδα".

Στο μεταξύ, ο Σάαφ επισήμανε ότι "υπάρχουν ερωτηματικά γι΄ αρκετές ομάδες. Υπάρχουν μία δύο που ξεχωρίζουν", ενώ ο έμπειρος προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γιούπ Χάινκες, πρόσθεσε: "Η Μπάγερν είναι το φαβορί, αλλά τόνισε ότι "...η Σάλκε έκανε καλές μεταγραφές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: