Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Σνάουτσνερ: "Πρόκριση για τα οικονομικά της ΠΑΕ"


Το οικονομικό όφελος από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League επισήμανε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ενόψει των αγώνων με την Φενέρ. Τι είπε για τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από τον Άγιαξ.Eννιά ημέρες έμειναν για τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Φενερμπαχτσέ. Εννιά ημέρες για να δούν στον ΠΑΟΚ τι ελπίδες θα έχουν να διεκδικήσουν την… δεύτερη τους ευκαιρία.

Η πρώτη με τον Αγιαξ χάθηκε και στον Δικέφαλο ακόμα και οι παίκτες το δηλώνουν ανοιχτά: «Πρέπει να κερδίσουμε και για τα οικονομικά του συλλόγου».

Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να προκριθεί ο Δικέφαλος στους ομίλους και να έχει κάποια έσοδα που με τα οποία θα μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Μετά τον Ίβιτς και ο Σνάουτσνερ μίλησε ακριβώς για αυτό: «Είναι σημαντικό για τους φιλάθλους μας αλλά και για όλους εμάς, να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους και για τα χρήματα, προκειμένου η ΠΑΕ να έχει οικονομικό όφελος. Θα τα δώσουμε όλα αυτές τις δέκα ημέρες που απομένουν».

Ο Πολωνός μίλησε τόσο για το ματς με τον Άγιαξ όσο και για την Φενέρ: «Είμαστε έξω από το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι γεγονός. Δεν χάσαμε όμως από τον Αγιαξ σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις που δώσαμε και αυτό αποδεικνύει πως προσπαθήσαμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Οι δύο ισοπαλίες που φέραμε με τον Αγιαξ αποδεικνύουν την προσπάθεια. Όπως και τα τέσσερα γκολ που πετύχαμε.



Είναι αλήθεια πως παίξαμε αρκετά καλά, όχι όμως φανταστικά. Είχαμε ένα καλό σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ξέρω τι πάθαμε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και δεχτήκαμε τα γκολ που άλλαξαν την ροή του αγώνα. Είναι αλήθεια πως είναι πολύ δύσκολο μετά τα τρία γκολ να ανατρέψεις την κατάσταση και να πάρεις την πρόκριση. Πάντως προσπαθήσαμε, ισοφαρίσαμε αλλά δεν υπήρχε χρόνος για κάτι καλύτερο».



Ο Πολωνός αμυντικός ρωτήθηκε ποιο θεωρεί ότι θα είναι το ιδανικότερο αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας. Και απάντησε: «Θα έλεγα πως το 1-0 πολύ δε περισσότερο το 2-0 θα είναι ένα πολύ καλό σκορ. Γιατί γνωρίζουμε πως στον αγώνα ρεβάνς στην Τουρκία θα μας περιμένει μία καυτή ατμόσφαιρα».



Από εκεί και πέρα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης της 19 Αυγούστου. Ο Δερμιτζάκης μιλώντας χθες στους ποδοσφαιριστές του και με αφορμή το φιλικό με την Παρτιζάν όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τους είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που θέλω, είναι να κερδίζουμε και στα φιλικά παιχνίδια. Πήγατε καλά στο παιχνίδι με την Παρτίζαν. Έγιναν βέβαια και κάποια λάθη αλλά δεν είναι της ώρας να αναφερθούμε σε αυτά. Έχουμε μπροστά μας καιρό για να τα αναλύσουμε όλα».

Όσον αφορά τα εισιτήρια και αν τελικά οι οπαδοί των δύο ομάδων θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα εκτός έδρας παιχνίδια μπορεί να γίνει γνωστό ακόμα και σήμερα και αφού πρώτα στείλει έγγραφο με σχετικό αίτημα η Φενερμπαχτσέ που θα είναι αυτή που θα παίξει πρώτη εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: