Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Μόνη της για Μασεράνο η Μπαρτσελόνα


Η απόσυρση του ενδιαφέροντος της Ίντερ για τον Μασεράνο αφήνει ανοικτό το πεδίο στην Μπαρτσελόνα, η οποία πιθανότατα θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του Αργεντίνου μέσου της Λίβερπουλ.Σύμφωνα, λοιπόν, με την El Mundo Deportivo, οι πρωταθλητές κόσμου είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στην αγγλική ομάδα για την μεταγραφή του Μασκεράνο, θέλοντας να αναπληρώσουν το κενό που έχει αφήσει η αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ για την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αργεντίνος βρισκόταν από πέρυσι στο στόχαστρο της Μπάρτσα, όμως η περίπτωση δεν προχώρησε. Μέχρι και πριν λίγο καιρό, η Ίντερ φάνταζε το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του παίκτη ωστόσο η απόφαση των «νερατζούρι» να μην αγοράσουν αν δεν πουλήσουν (η μεταγραφή του Μαϊκόν στην Ρεάλ «κόλλησε» και πιθανότατα δεν προχωράει), αφήνει ανοικτό το πεδίο στην καταλανική ομάδα.

«Η ιδέα της μεταγραφής στην Μπαρτσελόνα αρέσει πολύ στον Χαβιέ. Δεν ανανέωσε το συμβόλαιο με την Λίβερπουλ και ο σύλλογος του υποσχέθηκε πως θα τον αφήσει αν έρθει μία καλή πρόταση. Η κατάσταση είναι διαφορετική από ότι πέρυσι», δήλωσε ο ισπανός εκπρόσωπος του Μασεράνο, Οράσιο Ζαντονάδι.

Η πιθανή απόκτηση του Μασεράνο θα κοστίσει στην πρωταθλήτρια Ισπανίας περίπου 20 εκατ. ευρώ, όμως οι Καταλανοί προσπαθούν να μειώσουν το κόστος προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Χλεμπ, ο οποίος αρέσει αρκετά στον Ρόι Χόντγκσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: