Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ατζούρο ντεμπούτο για Μπαλοτέλι


Έτοιμος να χρησιμοποιήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι εμφανίζεται ο νέος προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, στο σημερινό (10/08) φιλικό της Σκουάντρα Ατζούρα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο «Σούπερ Μάριο» δεν υπολογιζόταν από τον Μαρσέλο Λίπι για τα τελικά του Μουντιάλ αλλά δεν φαίνεται πως συμβαίνει το ίδιο και με τον Μπραντέλι και αν τελικά χρησιμοποιηθεί στο αποψινό φιλικό θα είναι η πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο (με την Εθνική Ελπίδων έχει 16 συμμετοχές και 6 γκολ). «Η ιδέα να ξεκινήσω τον Μπαλοτέλι στο αρχικό σχήμα είναι επειδή θέλω να δοκιμάσω όλες τις επιθετικές δυνατότητες της ομάδας» τόνισε ο Πραντέλι δείχνοντας πως υπολογίζει πολύ τον 20χρονο επιθετικό της Ίντερ, που βρίσκεται πλέον και στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι.

Πάντως πέραν του, Γκανεζικής καταγωγής, Μάριο Μπαλοτέλι, ο Πραντέλι κάλεσε στην Εθνική ομάδα της χώρας του 9 παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των «ατζούρι» ενώ από την 23άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου περιλαμβάνονται μόλις 8 παίκτες. Είναι λοιπόν σαφές πως ο Πραντέλι θεωρεί πως ο κύκλος της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 2006 έχει κλείσει με την αποχώρηση και του Λίπι και θέλει να χτίσει μια νέα ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: