Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Αμανατίδης:"Τα είπα για το καλό της Εθνικής"


Ο Γιάννης Αμανατίδης διευκρίνισε ότι όσα είπε ήταν για το καλό της Εθνικής και πρόσθεσε ότι ούτε μεταγραφή ούτε προσωπική προβολή ήθελε από τη "γαλανόλευκη".Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal" αρχικά για το γεγονός ότι διάλεξε την χθεσινή μέρα για να πει όλα αυτά, ανέφερε:"Γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στην εθνική ομάδα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Όσο για το "μερικά καλά ονόματα" που είπε στους Γερμανούς, τόνισε:"Ο Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Αγγελος Μπασινάς. Κακώς έφυγαν και κακώς τους σταμάτησαν με τον τρόπο που το έκαναν".

Συνεχίζοντας ακόμη, δήλωσε:"Εγώ ούτε μεταγραφή ούτε προσωπική προβολή ήθελα από την εθνική ομάδα. Χαιρόμουνα και ήμουν υπερήφανος που ερχόμουν σε αυτήν.


Ετσι και τώρα. Δεν αναζητώ να κερδίσω κάτι. Οσα είπα τα είπα για το καλό της και μόνο. Ετσι κι αλλιώς, δεν θα παίξω ξανά σε αυτή. Θέλω απ' την καρδιά μου να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Φερνάντο Σάντος και στην ομάδα".

Τέλος ο Γιάννης Αμανατίδης κατέληξε με παράπονο:"Ουδείς με πήρε τηλέφωνο απ' την Εθνική ομάδα" και δεν αναφερόταν μόνο στο χθες

Δεν υπάρχουν σχόλια: