Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Σάντος: «Συνέχεια στις επιτυχίες!»


O Φερνάντο Σάντος θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και τις διακρίσεις για την Εθνική μας ομάδα, όπως τόνισε ο ίδιος κατά την αναχώρησή της για την Σερβία, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την γειτονική χώρα σε φιλικό παιχνίδι. Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Φερνάντο Σάντος τόνισε κατά την αναχώρηση της αποστολής της για την Σερβία: «Θέλω να δώσω συνέχεια στα επιτυχημένα χρόνια. Περιμένουμε να δούμε αυτή την εξέλιξη και σίγουρα περιμένουμε νίκες. Είναι το πρώτο παιχνίδι. Ουσιαστικά η πρώτη επαφή με τους παίκτες σε αγώνα. Θέλω να δω ορισμένα πράγματα. Μην ξεχνάμε ότι το ματς αποτελεί την προετοιμασία για τα προκριματικά».

Στην συνέχεια τόνισε: «Οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει καταπληκτική διάθεση. Στο σύντομο διάστημα που είμαστε μαζί έπρεπε να τους πούμε και τους δείξουμε ορισμένα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο, τι από αυτά που είπαμε τα έχουμε καταλάβει και θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο».

Εκτός από το γεγονός ότι έχουμε τους καλύτερους Έλληνες στην ομάδα, υπάρχουν πολλά πράγματα –πάντα- που μπορούμε να βελτιώσουμε. Θα δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε στο σύστημα που έχουμε επιλέξει. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι χαρά και διάθεση από τους παίκτες που είναι στην Εθνική», δήλωσε και συνέχισε:

Από εκεί και πέρα υπογράμμισε πως «όλοι έχουν δουλέψει πάρα πολύ για να παίξουν. Πάντα σε μια ομάδα υπάρχει μια βάση. Βρισκόμαστε σε μια Εθνική ομάδα και πρέπει να στηριζόμαστε σε μια βάση, αλλά κανείς παίκτης δεν είναι αναντικατάστατος».

Τέλος αναφορικά με την Σερβία είπε: «Μπορούμε να πούμε πολλά. Ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε με μια εύκολη ομάδα και να νικήσουμε. Αλλά αυτό το παιχνίδι που θα δώσουμε είναι καλό για να δούμε κάποια πράγματα. Εάν νικήσουμε –και πάλι- θα μπορούμε να πούμε ότι πήγαμε καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά μην ξεχνάμε και η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: