Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Χάγκερτι: "Η αστυνομία σφύριζε αδιάφορα"


Ο Πολ Χάγκερτι, ο βοηθός προπονητής της Νταντί Γιουνάιτεντ, αντιπάλου της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, που παρακολούθησε το φιλικό της Ενωσης στο "Ελ Πάσο", μίλησε στις εφημερίδες της Σκωτίας για το σοκ που έπαθε, βλέποντας την επίθεση που δέχτηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Χειρότερη εντύπωση, μάλιστα, του έκανε η αδράνεια των αστυνομικών δυνάμεων. "Εμεναν δέκα λεπτά όταν οπαδοί άρχισαν να μπαίνουν περιμετρικά του γηπέδου. Μίλησα στον Πέτρο, τον άνθρωπο που με συνόδευε, και με προειδοποίησε ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο τρομακτικά. Μετά οι οπαδοί άρχισαν να τσακώνονται. Ηταν χάος, η αστυνομία έπρεπε να επέμβει, αλλά σφύριζε αδιάφορα. Την έπεσαν στον προπονητή της ΑΕΚ, έριχναν μπουκάλια και καρέκλες. Εχω δει επεισόδια, αλλά αυτά ήταν σε άλλο επίπεδο. Χειρότερα όλων", υπογράμμισε ο βοηθός του Πίτερ Χιούστον.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: "Είχα δει και τη Ρέιντζερς να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Και εκείνοι οι οπαδοί ήταν στο ίδιο στυλ. Θα παίξουμε σε σπουδαία ατμόσφαιρα και θα το χαρούμε. Ασφαλώς δεν θέλουμε να συμβεί κάτι υπερβολικά σοβαρό, αλλά σε ατμόσφαιρα θερμή πρέπει να εμπνευστείς και να παίξεις καλύτερα» ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: