Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Κανείς "μουντιαλικός" στις επιλογές του Μπλαν ενόψει Νορβηγίας


Την απόφαση να δώσει την ευκαιρία σε πολλά νέα πρόσωπα να παίξουν στην εθνική Γαλλίας έδωσε ο Λοράν Μπλαν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός των “τρικολόρ” να αφήσει εκτός, τόσο τον Τζιμπρίλ Σισέ, όσο και τον Σιντνέ Γκοβού, ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Νορβηγία στις 11 Αυγούστου.

Στην παρθενική του λίστα ως τεχνικός της εθνικής Γαλλίας ο πρώην τεχνικός της Μπορντό έδωσε...ρεπό σε όλους τους παίκτες που ταξίδεψαν στη Νότια Αφρική και πήρε μόνο τον Στεφάν Ρουφιέ, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν έπαιξε, αντικαθιστώντας τον Σεντρίκ Καρασό στην 23άδα της εθνικής Γαλλίας.

Οι επιστροφές των Μπεν Αρφά, Μπενζεμά, Μεξές, Νασρί είναι αυτές που ξεχωρίζουν, από τις επιλογές του Μπλαν, ενώ την ευκαιρία να φορέσουν το εθνόσημο πήραν πολλοί νεαροί παίκτες.

Oι 22 επιλογές του Μπλαν:

Tερματοφύλακες: Ντουσέ (Ρεν), Ρουφιέ (Μονακό)

Αμυντικοί: Σισοκό (Λιόν), Ντεμπισί (Λιλ), Φανί (Ρεν), Μεξές (Ρόμα), Ραμί (Λιλ), Σακό (Παρί Σεν Ζερμέν), Τρεμουλινάς (Μπορντό).

Μέσοι: Καμπάιγ (Λιλ), Λ. Ντιαρά (Ρεάλ Μ.), Ματουϊντί (Σεντ Ετιέν), Μβιλά (Ρεν), Νασρί (Άρσεναλ), Ενζόγκμπια (Γουίγκαν), Μ. Σισοκό (Τουλούζ)

Επιθετικοί: Μπεν Αρφά (Μαρσεέιγ), Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπριάν (Λιόν), Οαρό (Παρί Σεν Ζερμέν), Μενέζ (Ρόμα), Ρεμί (Νις).

Δεν υπάρχουν σχόλια: