Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

"Ερυθρόλευκος" ο Μπρέσκα


Ο Μάριο Μπρέσκα είναι ο "εκλεκτός" για την επίθεση του Ολυμπιακού Βόλου με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την απόκτηση του για τα δύο επόμενα χρόνια

Ο Σλοβάκος επιθετικός επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια καθώς είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο από το 2004 έως το 2006 έχοντας συνολικά 57 συμμετοχές και δέκα γκολ.

Την περυσινή σεζόν ο 31χρονος ποδοσφαιριστής φορούσε την φανέλα του ΑΠΟΕΛ έχοντας 20 συμμετοχές και ένα γκολ ενώ αγωνίστηκε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα της Κύπρου.

Παράλληλα ο Μάριο Μπρέσκα είναι και διεθνής οκτώ φορές με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Mario Breska με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών".

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Αχιλλέα Μπέο στα γραφεία της ΠΑΕ έκανε την εξής δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Πρωτάθλημα της SuperLeague με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Χρειαζόμαστε όλο το φίλαθλο κόσμο κοντά μας, γιατί ο κόσμος κάνει μία μεγάλη ομάδα ακόμα πιο δυνατή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: