Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Στο νοσοκομείο ο Τραπατόνι


Σε νοσοκομείο του Δουβλίνου διεκομίσθη ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, ο οποίος ασθένησε λόγω τροφικής δηλητηρίασης και κινδυνεύει να χάσει το φιλικό αγώνα της εθνικής Ιρλανδίας με την αντίστοιχη της Αργεντινής.

“O Tζιοβάνι δεν αισθάνονταν καλά, αφού υπέφερε από ναυτία και εμετούς. Το βράδυ της Δευτέρας άρχιζαν να αυξάνονται οι εμετοί του. Με πήρε τηλέφωνο στις 01.45 (03.45 Ελλάδας) και ήταν ξεκάθαρο πως τα πράγματα ήταν αλλάξει. Θέλαμε περισσότερη άνεση και γι' αυτό αποφασίσαμε να τον πάμε στο Mater (σ.σ νοσοκομείο του Δουβλίνου), όπου και υπεβλήθη σε εξετάσεις. Τα τεστ αίματος και ούρων ήταν καλά, όπως και οι ακτίνες που του έκαναν. Μερικές εξετάσεις τις γνωρίζουμε ήδη και είναι πολύ καλές. Ωστόσο, μερικά αποτελέσματα ίσως να τα γνωρίζουμε την Τετάρτη. Πρέπει να δούμε μερικά πράγματα στις επόμενες 12 ή 24 ώρες.. Δεν είναι κάτι σοβαρό”, δήλωσε ο γιατρός της εθνικής Ιρλανδίας, Άλαν Μπάιρν.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τροφική δηλητηρίαση που ο 71χρονος τεχνικός...κουβάλησε από την πατρίδα του. Αν δεν μπορέσει να κάτσει στον πάγκο της εθνικής τη θέση του θα πάρει ο βοηθός του, Μάρκο Ταρντέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: