Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

120 χρόνια Πανιώνιος


Ιστορική μέρα για τον... Ιστορικό. Ο Πανιώνιος, ο προσφυγικός σύλλογος, που είναι και ο αρχαιότερος της Ελλάδας, συμπληρώνει 120 χρόνια από την ίδρυσή του. Η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ με ανακοίνωσή της εύχεται να συνεχίσει ο σύλλογος να υπηρετεί τον ελληνικό αθλητισμό...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει...

«Σαν σήμερα, πριν 120 χρόνια, γεννήθηκε στη Σμύρνη της ελληνικής Ιωνίας ο αρχαιότερος σύλλογος της πατρίδας μας. Ένας σύλλογος που άντεξε σε κακουχίες, πολέμους και την ύστατη δοκιμασία της προσφυγιάς και του ξεριζωμού.

Σήμερα, 120 χρόνια μετά, ο «Ιστορικός» όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της χώρας μας, εξακολουθεί να πρεσβεύει τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά και να είναι ο σημαιοφόρος της προσφυγιάς και των αλησμόνητων πατρίδων των Ιωνικών ακτών της Μικράς Ασίας.

Όλοι εμείς στην ΠΑΕ, διοίκηση, στελέχη, υπάλληλοι καθώς και όλη η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου, ευχόμαστε χρόνια πολλά στον μεγάλο και αιώνιο Πανιώνιο μας. Υπηρετούμε μία μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιδανικά, βαριά κληρονομία και άσβεστη μέσα της τη μνήμη της μάνας Σμύρνης.

Χρόνια Πολλά Πανιώνιε μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: