Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

"Όχι" UEFA στη μετακίνηση στο Ζάγκρεμπ


Απαγορευτικό στην οργανωμένη παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με την Ντιναμό αναμένεται να δώσει η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Τα εσωτερικά προβλήματα της Ντιναμό, με την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς και διοίκηση της ομάδας, αλλά και το γεγονός ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν καλές σχέσεις με τους Σέρβους της Παρτιζάν, κάνουν τους επιτελείς της UEFA να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν απαγορευτικό στην μαζική και οργανωμένη μετακίνηση "ασπρόμαυρων" φιλάθλων για το παιχνίδι του "Δικέφαλου" στην Κροατία, στις 15 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Σύμφωνα με σημερινό (14/9) δημοσίευμα της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά", μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οδηγία από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την οποία θα συστήνεται στη διοίκηση του "Δικέφαλου" να μην ζητήσει εισιτήρια για την αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ.

Κρίνεται από την UEFA -λαμβάνοντας ως δεδομένο και αυτό που συνέβη στην Κωνσταντινούπολη- ότι είναι προτιμότερο να βρεθούν αντιμέτωποι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Ντιναμό, εξαιτίας των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν.

Πρόστιμο για τα επεισόδια με "Φενέρ"

Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα των "Σπορ του Βορρά", εντός των ημερών αναμένεται να φτάσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ανακοίνωση της ποινής για τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη. Η τιμωρία, κατά τα φαινόμενα, θα είναι χρηματικό πρόστιμο, το οποίο υπολογίζεται ότι θα ανέρχεται στο ύψος των 50.000 ευρώ.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ τιμωρηθεί, τότε θα θεωρείται υπότροπος. Σε περίπτωση, λοιπόν, που γίνουν ξανά επεισόδια στο μέλλον, τότε η ποινή θα είναι ακόμη πιο βαριά για τους "ασπρόμαυρους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: