Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Πολλά τα προβλήματα απουσιών στον Αρη


Εκτός πλάνων του Εκτορ Ραούλ Κούπερ για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, που και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ υπενθυμίζεται πως Ντάρσι Νέτο, Κάρλος Τόχα και Ντάνιελ Τσέζαρεκ είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής που έχουν. Ακόμα εκτός ομάδας είναι και ο Τόνι Κάλβο, που αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα, βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα αυτόν.

Ο Τσεσνάουσκις έχει μια μικρή θλάση που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων, ενώ εκτιμάται πως για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη έχει αυξημένες πιθανότητες συμμετοχής. Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ ολοκληρώνει αύριο την ετοιμασία των παικτών του και θα επιλέξει τους παίκτες της αποστολής, αλλά προς το παρόν δεν συμπληρώνει 18άδα.

Δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα "As" έκανε ο Αργεντινός τεχνικός και μεταξύ άλλων τόνισε: "Ξέρουμε τι μας περιμένει, ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι η Ατλέτικο, αλλά με ταπεινότητα θα προσπαθήσουμε να σας εκπλήξουμε. Μην αμφιβάλει κανείς ότι θα μπούμε στον αγώνα με την ελπίδα και τη φιλοδοξία να νικήσουμε. Η Ατλέτικο είναι σε καλή κατάσταση, άρχισε τη σεζόν όσο καλά την τελείωσε και θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα και τους παίκτες μου αυτός ο αγώνας. Κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει την αισιοδοξία μας".

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με την απουσία του Κουν Αγκουέρο είπε: "Είναι μία ανακούφιση για μας το ότι θα απουσιάσει ο Αγκουέρο, αλλά δεν μας ξεγελά, γιατί η Ατλέτικο έχει κι άλλους επικίνδυνους παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: