Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Kαφές: "Εχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες"


Η Χάιντουκ είναι -θεωρητικά τουλάχιστον- η πλέον ασθενέστερη ομάδα του ομίλου και όπως σωστά τονίζει ο Παντελής Καφές, με δηλώσεις του στo περιοδικό "Active", η αρχή είναι του ήμισυ του παντός. Η ΑΕΚ υποδέχεται τους Κροάτες την Πέμπτη για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

"Έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για νίκη εντός έδρας, απέναντι στη λογικά πιο αδύνατη αντίπαλο, σε σχέση με τις άλλες δύο. Αν τα καταφέρουμε, διότι τίποτα δεν είναι εύκολο, θα έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα που θα μας βοηθήσει για τη δυσκολότερη συνέχεια.

Η Ζενίτ είναι πολύ δυνατή, προχώρησε σε ακριβές μεταγραφές και έχει ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες. Η Aντερλεχτ επίσης έχει μεγάλη εμπειρία, με συχνές παρουσίες στο Champions League, και είναι δεδομένο ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο στον όμιλο. Και οι τρεις αντίπαλοι θέλουν προσοχή και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να αντεπεξέλθουμε.

Νομίζω ότι η Ζενίτ έχει προβάδισμα και οι υπόλοιπες τρεις θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση. Όλα, βέβαια, θα κριθούν στο γήπεδο. Μπορούμε να τα πάμε καλά και στους τρεις στόχους. Κάθε διοργάνωση είναι σημαντική για μας και οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο Europa League. Να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να προχωρήσουμε και να διακριθούμε.

Στο φινάλε των αγώνων του ομίλου υποδεχόμαστε τη Ζενίτ, που ίσως να είναι αδιάφορη. Είναι πιθανό, επομένως, να αντιμετωπιστεί πιο εύκολα. Όλα αυτά όμως είναι θεωρίες"
, ήταν τα λόγια του αρχηγού της Ενωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: